Generel praktisk info

Generel praktisk info

For at gøre dit forløb så smidigt som muligt – både for dig og os, følger herunder lidt praktisk info. Hvis du bliver i tvivl om noget, så kontakt os endelig.

Har du en henvisning fra din læge?

Hvis du skal have tilskud fra den offentlige sygesikring, er det vigtigt at du har en gyldig henvisning fra din egen læge eller speciallæge. Læs mere om priser og tilskud >>

MEDBRING

Til hver behandling bedes du medbringe følgende:

  • Lagen/håndklæde til at lægge på briksen.
    Køb/lån af papirslagen på klinikken koster 20 kr.
  • Dit gule sundhedskort (tidl. sygesikringsbevis). Kortet køres gennem scanneren og fungerer som elektronisk underskrift på, at du er i behandling.
  • Hvis du skal træne (selv eller med en af fysioterapeuterne) bedes du medbringe indendørs sko.
  • Hvis du har forsikringspapirer skal du medbringe disse.

AFBUD

For at give dig det bedste behandlingsforløb, er det vigtigt du kommer til de aftalte behandlingstider.

Bliver du forhindret, bedes du melde afbud senest kl. 9.00 på dagen enten på telefonen eller på telefonsvareren. På den måde er der en anden, som vil kunne få gavn af tidenJ

Modtager vi ikke afbud, opkræver vi kr. 160,- for udeblivelse.

Afregning

Der afregnes efter hver endt behandling. Der kan betales kontant, med dankort, mobile-pay eller via netbank (Netbank betaling koster kr. 20,-).

Vi tager desværre ikke imod andre betalingskort. Der er mulighed for at vi evt. kan afregne med dit forsikringsselskab, hvis vi har de rigtige papirer til dette.

Generel praktisk info. FYSIOLIFE i Kolding.

Dit gule sundhedskort (tidl. sygesikringsbevis). Kortet køres gennem scanneren og fungerer som elektronisk underskrift på, at du er i behandling.