To energiske og udadvendte deltidssekretærer søges til FYSIOLIFE – fysioterapi og forebyggelse i Kolding centrum

 

Vi søger to altid smilende blæksprutter med evne for at have mange bolde i luften. Dette lykkes med et glimt i øjet overfor alle vores klienter, som hver gang får den bedste service. Du får hurtigt overblik over IT-systemer, bookinger og genkender vores klienter. Du er selvstændig, samarbejdsorienteret og trives samtidig med rutineprægede opgaver, og at opgaverne kan veksle fra dag til dag.

 

Vi vil gerne have to deltidssekretærer, som kan hjælpe hinanden ved sygdom og ferier, hvorfor du skal være interesseret i at arbejde fuld tid i perioder. Er du samtidig massør, kostvejleder eller har anden relevant uddannelse, som du kan supplere med, ønsker vi at få disse kompetencer i spil i klinikken.

 

Arbejdsopgaverne er varierede med receptionsopgaver, hvor du modtager alle nye klienter, servicerer dem via telefon og mail. Du skal have flair for tal, når afregning, saldolister og debitorer skal håndteres.

Du har brug for overblik og struktur i forbindelse med oprettelse af nye patienter og håndtering af forsikringsoplysninger, der skal noteres i klientsystem. Sociale medier og hjemmeside er nemt for dig, og du er ikke bange for at hjælpe, hvor du kan.

 

Vi forventer, at:

– du er serviceminded og nærværende overfor vores klienter og samarbejdspartnere

– du er løsningsorienteret og struktureret

– du har flair for IT

– du bidrager til at vores klinik er indbydende for alle vores klienter

– du er klar til at indgå i en god teamdynamik med fysioterapeuter og klienter

 

Timeantallet er som udgangspunkt mellem 20-25 timer pr. uge. Hvis du f.eks. er massør, kan behandling af klienter komme derudover.

 

Opstart ønskes snarest muligt, hvorfor ansøgninger vil blive behandlet løbende dog med seneste ansøgningsfrist d. 15.06.20. Ansøgninger og eventulle spørgsmål modtages på mail: stilling.fysiolife@gmail.com.

 

De bedste hilsner

 

Pernille Varnum

Fysioterapeut og klinikejer

 

FYSIOLIFE – fysioterapi og forebyggelse

Jernbanegade 5

6000 Koldingd