Sportsfysioterapeut og idræt

Hvad kan en sportsfysioterapeut:

En sportsfysioterapeut har special viden indenfor netop dette område.

Vi er flere fysioterapeuter, der er sportsinteresserede. Vi har derfor naturligt har valgt at øge vores kompetencer indenfor dette område, sportsfysioterapeut og idræt. Bl.a. er vi fysioterapeuter med specifik uddannelse indenfor sportsfysioterapi og sports Mulligan.

Vi ser idrætsudøvere inden for en bred vifte af idrætsgrene. Det er ofte badminton, svømning, håndbold, fodbold, løbere, gymnastik, kampsport og cykling/mountainbike. Har du fået en skade, eller vil du gerne forebygge skader, står vi klar til at hjælpe dig.

www.sportsfysioterapi.dk

Efter en skade er det en god ide at du starter genoptræning hurtigst muligt. Et studie “rethinking physiotherapy” har kigget på tidlig  start af genoptræning to dage efter skaden (frem for 9 dage). Den tidlige opstart betød at deltagerne kunne vende tilbage til sport 3 uger før andre. Vel at mærke uden øget risiko for skade!

Vi kan screene din krop fra top til tå for skævheder, stivheder og svagheder. Så ved du nøjagtigt, hvor du skal sætte ind for at komme din skade til livs eller kunne præstere bedre i både hverdagen og sportsligt!

Du får et indblik i, hvad der skal til for at holde dig selv skadefri og undgå overbelastnings-skader på længere sigt! Du får at vide hvad du skal være opmærksom på, hvilke skavanker som kan trænes væk og hvilke som kræver behandling.

Har du brug for hjælp til en skade, hvad enten den lige er opstået, eller har været der i mange år – så kontakt os. Det kan også være, at du har brug for at få opklaret nogle spørgsmål, og så svarer vi meget gerne på dem!

Hvis du har været uheldig at få større skader eller er du/vi i tvivl om dette? Her kan vi bruge ultralydsscanning som en del af undersøgelsen. Dette finder vi ud af sammen. Ultralydsscanning kan også bruges til at holde øje med om en hævelse, fortager sig som den skal.

Vi har stort fokus på videreuddannelse og udvikler vores kompetencer løbende både internt og på kurser.

Mangler du en sportsfysioterapeut så tøv ikke med at kontakte klinikken.

 Sportsfysioterapeut og idræt. FYSIOLIFE i Kolding Sportsfysioterapeut og idræt. FYSIOLIFE i Kolding Sportsfysioterapeut og idræt. FYSIOLIFE i Kolding