Det står vi for

FYSIOLIFE er en klinik for fysioterapi i Kolding, hvor et stærkt team af fysioterapeuter står sammen om at sikre en effektiv behandling og forebyggelse af smerter og gener i bevægeapparatet. Hos os er en professionel tilgang og faglig sparring selve kernen i klinikken. Denne kerne skal balanceres med en personlig tilgang, så der skabes de bedst mulig rammer for både klienter og personale. Derfor søger vi hos FYSIOLIFE altid at arbejde mod: Ro, Styrke & Nærvær – I din behandling.

Hos os betyder det følgende

Styrke

Hos FYSIOLIFE arbejder vi sammen mod et stærkere individ.

For klienterne opnås og genvindes styrke til livet og hverdagen med et fælles mål – gennem træning, undervisning, behandling og forebyggende tiltag.

For personale opnås styrke gennem en effektiv dagligdag, hvor alle har fokus på det de er bedst til, og tillid til at der er styr på tingene. Dette skaber endnu større overskud til faglig fokus.

Nærvær

Hos FYSIOLIFE arbejder vi mod nærvær, det betyder vi har en oprigtigt interesse for den enkelte, både klient og kollega. Det afspejles i de daglige behandlinger og en hverdag med professionel sparring.

Ro

Hos FYSIOLIFE arbejder vi mod ro
– ro til at fokusere for både personale og klienter