Velkommen i klinikken

Velkommen i klinikken, FYSIOLIFE i Kolding

Velkommen i klinikken

Fysiolife, tidligere klinik for fysioterapi og træningscenter. Vi er en af de største udbydere af fysioterapi i Kolding. Vi gør dagligt vores ypperste, for at du skal få en god oplevelse hos os. Vores team står klar til at byde dig velkommen – både  nye som gamle klienter. Gennem tiderne har vi hjulpet mange på rette vej.

Hvis i står tilbage med noget som i har brug for at få svar på? Tøv ikke med at kontakte os, hvis der skulle være yderligere spørgsmål. Vi har også en side med generel praktisk info. 

Dit første møde med os vil i de fleste tilfælde foregå således:

Telefonisk kontakt

Du vil i telefonen træffe vores imødekommende sekretær, som vil hjælpe dig på bedste vis. Hun sidder altid klar ved telefonen og på klinikken. Vores sekretærer har brug for nogle oplysninger af dig, så du får det bedste forløb hos os.

Vi har brug for

Dit navn (fornavn og efternavn) og telefonnummer (fastnet og/eller mobil), evt. mailadresse

Dit CPR-nummer

Er du medlem af Danmark

Har du en sundhedsforsikring

Din problematik

For at kunne hjælpe dig bedst muligt på vej, har vi behov for at vide, hvor du har dine udfordringer og begrænsninger.

Din fysioterapeut findes

Vores mål er at du allerede ved første møde bliver guidet hen til en af vores kompetente terapeuter, som har ekstra kompetencer inden for netop din problematik. Vi har alle hver vores specialer og henter løbende inspiration hos hinanden og på kurser.

Du tilbydes en tid

Første gang fokuserer vi sammen på undersøgelsen, så vi i fællesskab kan finde frem til rette plan for dig. Anden gang igangsætter vi den valgte plan. Sig ebdelig til, hvis du har brug for en hurtig udredning

7553 5888