Såler til sko, Supersole

Supersole er specialtilpassede såler

Såler kan hjælpe dig til at sikre en korrekt gangafvikling og derigennem lindre, eller forebygge, skader og gener i fødder, ben, knæ og ryg. Hos Fysiolife har vi kun såler fra anerkendte leverandører, så vi kan tilbyde dig det bedste. Disse er Formthotics og Supersole. Vi er specialuddannede i fremstilling af disse sålemærker og har ekstra viden omkring fodens anatomi og erfaring med forebyggelse og behandling af skader.

Vidste du at

  • vi tager 8.000 – 15.000 skridt pr. dag
  • en person med en vægt på 73 kg belaster sine fødder med mere end 500.000 kg dagligt under løb fordobles dette,
  • et menneske går i sin levetid en distance svarende til 4 gange jordens omkreds
  • foden indeholder 52 knogler svarende til en tredjedel af alle kroppens knogler
  • 83 % af befolkningen vil i deres levetid blive ramt af fodrelaterede smerter

Problemer i fødderne.

Det er derfor ikke mærkeligt, at en skævhed i foden vil kunne påvirke kroppen og belastningen på denne i høj grad. Fodens konstruktion er faktisk imponerende.

Du kan have en lav svangbue som påvirker at foden bevæger sig i pronation. Der kommer herved stress på både, sener, muskler og led. Dette kan påvirke svangsenen under foden, samt give achilleseneirritatiom, overbelaste led som ankel, knæ og hofte og i nogle tilfælde også lænden.

Måske har du en høj vrist og måske dermed en stiv fod. En stiv og rigid fod er ikke stødabsorberende, hvorfor resten af kroppen belastes unødigt.

Vi undersøger din fod, knæ og hofter grundigt og ser på hvilken træning, der er relevant for dig og om evt. indlægssåler vil være en god løsning for dig. Det er fysioterapeut Pernille Varnum der kan hjælpe dig videre.

Vi arbejder udelukkende med dynamiske indlægssåler, således at din fod forbliver stærk og stimulerer til en optimal fodafvikling. Derved træner du dine fødder dagligt. Vi samarbejder med Formthotics og Supersole