GLA:D – træning

GLA:D står for Godt Liv med Artrose i Danmark og er en behandlingstilgang, der baseres på en videreudvikling af den svenske Artrosskolan, som gennem mange år har vist flotte resultater mht. smerter og aktivitetsniveau for personer med let til svær artrose i knæ og hofter. Artrose er det samme som slidgigt, men man siger nu “artrose” idet årsagen ikke udelukkende skyldes slitage af dit knæ.

Du vil blive undersøgt og testet ved 1. konsultation og herefter instrueres du i dit træningsprogram, som du skal bruge på holdet.

Med træning to gange ugentlig over 6-8 uger er det muligt at reducere smerterne fra knæ og hofte via et specifikt træningsprogram suppleret med undervisning og holdtræning. Forskningen viser, at hvis du træner på hold får du det bedste resultat ud af din indsats. Her bliver du undervist, korrigeret og drager nytte af de andre deltageres viden. Du lærer et træningsprogram, du på sigt kan bruge til hjemmetræning efter de 8 ugers træning her på klinikken. Der vil være nogle deltagere, der har behov for at træne videre på holdet på klinikken.

Vores fysioterapeuter har special – uddannelse indenfor GLA:D

Kom gerne i tøj du kan bevæge dig i, lagen til træning på måtte samt indendørssko

Der oprettes løbende hold på klinikken.