Det står vi for

FYSIOLIFE er en klinik for fysioterapi beliggende i Jernbanegade, Kolding. Her er vi et stærkt team af fysioterapeuter med høj faglig kvalitet, der arbejder tæt sammen for at stille både os og dig stærkere. Det betyder at vi altid har mulighed for at sparre sammen og på den måde skræddersy det bedste forløb til lige netop dine behov. Vi er eksperter i både forebyggelse og behandling af smerter og skader.

Hos FYSIOLIFE tror vi på, at den faglige kvalitet skal hænge sammen med en tryg oplevelse, for at skabe det bedste resultat. Hos os arbejder vi derfor altid på at skabe en atmosfære af ro, styrke og nærvær, så vi sammen kan gøre dig klar til at tage skridtet videre.

Hos os betyder det følgende

Ro

Hos FYSIOLIFE arbejder vi mod ro
– ro til at fokusere for både personale og klienter

Styrke

Hos Fysiolife arbejder vi sammen mod et stærkere individ.

For klienterne opnås og genvindes styrke til livet og hverdagen med et fælles mål – gennem træning, undervisning, behandling og forebyggende tiltag.

For personale opnås styrke gennem en effektiv dagligdag, hvor alle har fokus på det de er bedst til, og tillid til at der er styr på tingene. Dette skaber endnu større overskud til faglig fokus.

Nærvær

Hos fysiolife arbejder vi mod nærvær, det betyder vi har en oprigtigt interesse for den enkelte, både klient og kollega. Det afspejles i de daglige behandlinger og en hverdag med professionel sparring.

Vores behandlinger

Placeret midt i Kolding by

Generel praktisk info
Parkering i Kolding midtby
Kontakt os

Smerter eller begrænsninger i bevægeapparatet, og brug for at komme videre?

Hos os er en professionel tilgang og faglig sparring selve kernen i klinikken. Vi glæder os til at byde velkommen i klinikken.
Kontakt os