Efterfødselshold

Træning til dig der er blevet mor – ved uddannet fysioterapeut med speciale i graviditet og efterfødsel

Er du nybagt mor og har du brug for at komme i gang med træning efter din graviditet? Så er her en unik mulighed til alle nybagte mødre.

Annette Gynækologisk fysioterapi er instruktør på efterfødselsholdet og er uddannet fysioterapeut med speciale i gynækologisk og obstetrisk fysioterapi. Hun er derfor klædt godt på til at hjælpe dig med genoptræning.

Vi vil gerne give dig det bedst mulige udgangspunkt, så du får en forundersøgelse af Anette, der vil give dig indblik i, hvor du skal have dit særlige fokus. Hun kan guide dig på bedste vis efter eventuelle komplikationer, du måske har i din krop. Vi har små hold med 4 – 8 deltagere. Din baby er velkommen, og træningen kan foregå med eller uden din baby. Der er også mulighed for at din baby kan være i barnevognen på terrassen lige udenfor træningslokalet:-)

Du får:

1 x individuel forundersøgelse

8 x holdtræning

1 x individuel evaluering

Under din graviditet og fødsel udsættes kroppen for en større belastning end tidligere pga. vægtforøgelse, vægtforskydning og udvidelse af bækkenbunden, der kan påvirke bækken, ryg, mavemuskler m.m. Ens holdning forandrer sig pga. du som gravid får en større mave, men også at du som gravid får løsere led. Bækkenbunden skal i gang med at fungerer igen.

På efterfødselsholdet er der fokus på, at du får styrket de svækkede muskler og stabiliseret dine led.

Opstartspris for hele forløbet er: 1595,00 kr. Som medlem af Sygeforsikring ”danmark” kan du opnå tilskud på op til 722 kr. ved deltagelse alle dage.

Holdtid: Torsdag kl. 10-11

Medbring tøj du kan bevæge dig i, lagen til træningsmåtten samt indendørssko

Interesseret?

Kontakt Fysiolife på tlf. nr. 7553 5888 eller på mail: fysiolife@mail.dk for tilmelding og evt. spørgsmål.

De bedste hilsner Anette, Fysiolife